Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Жуніора Мораєса поклали око «Інтер», «Мілан», «Рома» та «Фіорентина»

Отакої!

Фото: ФК "Шахтар"

На Жуніора Мораєса поклали око «Інтер», «Мілан», «Рома» та «Фіорентина»

Подейкують, що українець бразильського походження планує чкурнути із «Шахтаря» на правах вільного агента

На нападника донецького Шахтаря Жуніора Мораєса поклали око одразу кілька команд з італійської першості.

Форвард збірної України та донецького Шахтаря зацікавив одразу чотири клуби Серії А. Зокрема, за 32-річним футболістом стежать Інтер, Мілан, Рома та Фіорентина, повідомляє football24.ua з посиланням на італійське видання Calciomercato.it.

Контракт українського бразильця з «гірниками» спливає у червні 2020 року, після чого будь-який з названих клубів зможе підписати Мораєса як вільного агента.

Результативна гра та бомбардирський хист нападника приваблюють італійські клуби, які планують вступити у переговори з Шахтарем вже взимку. Нагадаємо, контракт українського бразильця з «гірниками» спливає у червні 2020 року, після чого будь-який з названих клубів зможе підписати Мораєса як вільного агента.

Тому, якщо футболіст висловить бажання полишити Україну, якомусь з клубів Серії А може стати до снаги домовитися з «гірниками» про січневий перехід Мораєса за знижену суму компенсації. Видання також зазначає, що прискорити можливий переїзд Жуніора в Італію може виліт донеччан з Ліги чемпіонів, адже у чемпіонаті «гірники» зможуть впоратися і без нього.

До слова, Мораєс у поточному сезоні в УПЛ зіграв 14 поєдинків, в яких відзначився 14 разів (1 гол з пенальті). Ще два м’ячі він забив у чотирьох матчах Ліги чемпіонів.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel