Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Завтра на Рівненщині прощатимуться з українським Героєм Олексієм Капустяном

У листопаді воїн підписав з ЗСУ новий контракт.

censor.net.ua

Завтра на Рівненщині прощатимуться з українським Героєм Олексієм Капустяном

Воїн загинув від кулі снайпера в районі Водяного

У понеділок, 2 грудня, в селі Кринички Гощанського району Рівненської області, об 11:00 відбудеться церемонія прощання з Олексієм Капустяном (позивний Качан) — сержантом, командиром протитанкового відділення роти вогневої підтримки 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько -штурмовой бригади, який загинув 29 листопада близько 16:00 в районі селища Водяне Волноваського району Донецької області від смертельного кульового поранення, завданого снайпером найманців РФ.

З початком збройної агресії РФ проти України Олексій добровольцем вступив у 2-й батальйон територіальної оборони «Горинь».

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Олексій Капустян народився 18.10.1993 року в Рівному, жив у Криничках. Строкову службу він проходив в Маріуполі у внутрішніх військах, а з початком збройної агресії РФ проти України добровольцем вступив у 2-й батальйон територіальної оборони «Горинь», в складі якого брав участь у боях під Іловайськом, разом із 8-м армійським корпусом при загрозі оточення виходив на територію, підконтрольну Україні.

Після служби в 30-й ОМБр 2016 Олексій перейшов в 130-й окремий розвідувальний батальйон, де служив у роті вогневої підтримки. Потім він перевівся в 24-ту окрему механізовану бригаду, в якій служив сержантом на посаді головного сержанта 2-го взводу 1-ї роти в період з 14.11.2018 до 09.08.2019 року.

Telegram Channel