Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
49 громадян України не змогли вилетіти з Берліна через великі черги на паспортному контролі

Сказитися можна!

Фото: Українська правда

49 громадян України не змогли вилетіти з Берліна через великі черги на паспортному контролі

В аеропорту підтвердили факти вильоту кількох рейсів 1 грудня без частини пасажирів, які придбали квитки, йдеться не лише про громадян України і не лише про рейси до України

49 громадян України не змогли вилетіти з аеропорту «Шьонефельд» (Берлін) за маршрутами «Берлін-Київ» авіакомпанії Raynair та «Берлін-Київ» і «Берлін-Львів» авіакомпанії Wizzair через великі черги на паспортному контролі.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на посольство України в Берліні та Укрінформ, а також на на консульський відділ посольства України в ФРН. 

За  повідомленням дипломатів, українські пасажири зазначених рейсів зможуть відлетіти за маршрутом 2 грудня. 

«Питання на користь українських громадян вдалось оперативно вирішити завдяки злагодженим діям співробітників консульського відділу посольства України у ФРН з поліцією та співробітниками аеропорту». 

«Задля уникнення подібних випадків у майбутньому консули радять прибувати до аеропорту з великим запасом часу, оскільки заходи безпеки щодо перевірки ручного вантажу вимагають ретельної перевірки», - зазначено у повідомленні.

Громадяни України не потрапили на рейси попри те, що приїхали за 2 години до вильоту. 

Разом з тим, за повідомленням пасажирів, громадяни України не потрапили на рейси попри те, що приїхали за 2 години до вильоту. 

В аеропорту підтвердили факти вильоту кількох рейсів 1 грудня без частини пасажирів, які придбали квитки, йдеться не лише про громадян України і не лише про рейси до України.

Керівництво аеропорту стверджує, що пасажири пізно прийшли на посадку через запізнення на паспортному прикордонному контролі. 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel