Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Чарівною волинянкою-візочницею захоплюються тисячі українців

Ольга Яренчук успішно витримала конкуренцію.

ARTEM GETMAN

Чарівною волинянкою-візочницею захоплюються тисячі українців

Ковельчанка Ольга Яренчук перемогла у номінації «Міс Інтернет» у конкурсі «Краса без обмежень-2019»

Це засвідчили результати онлайн-голосування за учасниць Всеукраїнського конкурсу краси для дівчат з інвалідністю «Краса без обмежень-2019», фінал якого пройшов у Слов'янську. «Серед десяти претенденток на перемогу у номінації «Міс Інтернет» найбільше голосів здобула ковельчанка. Вітаємо переможницю!», – повідомили організатори конкурсу.

Завоювала корону цього року мешканка Дніпропетровської області Олена Корабльова. Конкурс тривав з 24 листопада та складався з певного переліку завдань як творчого, так і практичного характеру. Дівчата готували, брали участь у фотосесіях та кулінарних батлах. Наша землячка успішно витримала конкуренцію.

Конкурс тривав з 24 листопада та складався з певного переліку завдань як творчого, так і практичного характеру.

 

 Ольга Яренчук працює прес-секретарем ГО «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» та позаштатним кореспондентом газет «Вісті Ковельщини», «Сила духу», «Благовіст», є студенткою першого курсу факультету журналістики Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука.Також дівчина є членом збірної Волині з паралімпійської гри БОЧА. Захоплюється вишиванням, бісероплетінням та в'язанням гачком. За активну і красиву учасницю вболівали тисячі українців.

Telegram Channel