Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Хто ж то так жорстоко так повівся із псом?

Людська бездушність вражає.

nedelya.info

Хто ж то так жорстоко так повівся із псом?

Глухівчанка Інна Савченко поділилася у соцмережах світлинами ледь не до смерті змученої собаки. Колишні господарі вивезли песика до посадки поблизу Родіонівки на Сумщині, прив’язали до дерева та залишили чекати холодної та голодної смерті

Знайшли тваринку друзі дописувачки. Вони забрали песика додому, помістили у своєму сараї, відігріли та нагодували. Але він дуже наляканий, боїться кожного шурхоту, людей, а, особливо, жахається жінок. Тому Інна припускає, що таким чином його хотіла позбутися саме жінка. На жаль, залишити у себе бідолаху люди не можуть, тож шукають вихід з ситуації.

Пост викликав надзвичайно бурхливе обговорення. Люди обурено висловлювалися на адресу господарів песика, дякували друзям Інни, що врятували тварину.

Але він дуже наляканий, боїться кожного шурхоту, людей, а, особливо, жахається жінок

Нагадуємо, в Україні набув чинності Закон про посилення кримінальної відповідальності за жорстоке поводження з тваринами. За побиття чотирилапих та знущання над ними світить штраф від 3 400 гривень з конфіскацією тварини. У разі колективних тортур, повторного випадку – штраф збільшується до 8 тис. грн або карається адмінарештом до 15 діб з конфіскацією тварини в разі потреби. За задоволення статевої пристрасті з твариною – від до 8 тис. грн. Якщо поліція кваліфікує жорстоке поводження з твариною за статтею Кримінального кодексу, винуватцю загрожує в’язниця від шести місяців до 3 років. За вбивство в присутності дитини – 3–5 років. Передбачено також покарання до 8 років позбавлення волі, якщо зловмисник зробив це з особливою жорстокістю. 

 

 

Джерело: nedelya.info
Telegram Channel