Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Водій застрелив собаку, бо той гавкав на його автівку...

Немає слів...

Фото: REUTERS

Водій застрелив собаку, бо той гавкав на його автівку...

Нелюда шукають правоохоронці...

У Прилуках Чернігівської області поліція встановлює осіб, які перебували в автомобілі, з якого застрелили вуличного собаку.

Про це УНІАН повідомили у секторі комунікацій Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Згідно з інформацією, 29 листопада на лінію «102» надійшло повідомлення від жительки Прилук про те, що незнайомці застрелили вуличного собаку.

Автівка зупинилася, скло на водійських дверях опустилося і звідти декілька разів вистрелили. Від отриманих травм пес загинув на місці.

Правоохоронці оглянули місце події та опитали свідків. Останні запевняють, що тварина гавкала на автомобіль, який проїжджав у дворі багатоповерхівки. Автівка зупинилася, скло на водійських дверях опустилося і звідти декілька разів вистрелили. Від отриманих травм пес загинув на місці.

Наразі слідчі здійснюють комплекс заходів щодо встановлення осіб, які скоїли це правопорушення. Призначено низку експертиз.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами) – карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Telegram Channel