Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Вбивство трирічного сина Соболєва: двом затриманим загрожує довічне

Поліція знайшла та вилучила зброю

Національна поліція

Вбивство трирічного сина Соболєва: двом затриманим загрожує довічне

Їм інкримінують умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене на замовлення за попередньою змовою групою осіб

Двом чоловікам повідомлено про підозру у вбивстві 3-річного сина депутата Киїської облради В'ячеслава Соболєва, яке сталося в центрі Києва 1 листопада, інформує Суспільне.

«Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого пунктами 2, 11, 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене на замовлення за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України», — йдеться в повідомленні пресслужби поліції Києва.

Згідно з ним, фігурантам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Правоохоронці нагадали, що 2 листопада у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України правоохоронці затримали двох чоловіків, які підозрюються у вбивстві 3-річної дитини, що сталося на перетині вулиць Льва Толстого і Тарасівської. Досудове розслідування у кримінальному проваджені триває.

Згідно з ним, фігурантам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Автомобіль Range Rover, який належить власнику ресторану «Маріо» та депутату Киїської облради від БПП В'ячеславу Соболєву, обстріляли на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської 1 грудня о 17:15. Невідомий вистрелив у чоловіка, однак куля влучила в дитину, яка теж сиділа в машині. Хлопчик помер дорогою до лікарні.

Правоохоронці затримали підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва і вбивстві його сина.

Поліція знайшла та вилучила зброю, з якої 1 грудня було вбито хлопчика.

Telegram Channel