Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Шевченківський лауреат готує незвичайну прем’єру на Волині

Зіркові Анатолій Мельничук, Валентина Гриб і Петро Панчук під час однієї з репетицій.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Шевченківський лауреат готує незвичайну прем’єру на Волині

У Горохові повним ходом ідуть репетиції вистави Івана Карпенка-Карого «Хазяїн»

Її режесиром-постановником зголосився бути наш знаменитий земляк, народний артист України, лауреат Національної премії  імені Тараса Шевченка Петро Панчук, а ролі виконуватимуть учасники відомого на Волині народного аматорського театрального колективу РНД «Просвіта». Театрали кажуть, що звання, визнання, перемоги і навіть гран-прі вони здобувають великою мірою завдяки улюблениці горохівської і волинської публіки, чарівної ведучої і знаної декламаторки, провідного спеціаліста РНД «Просвіти» Валентини Гриб.

Театрали кажуть, що звання, визнання, перемоги і навіть гран-прі вони здобувають великою мірою завдяки улюблениці горохівської і волинської публіки, чарівної ведучої і знаної декламаторки, провідного спеціаліста РНД «Просвіти» Валентини Гриб.

Театральний сезон у столиці в розпалі, та зірковий корифей вмудряється дисципліновано приїжджати на репетиції в провінцію. Наразі Петро Панчук і Валентина Гриб ще не визначилися із датою прем’єри, зате були приємно вражені, що всі 16 ролей, які потрібно грати у спектаклі, розійшлися нарозхват.

Одну з них, шахмейстера Куртца, пані Валентина запросила зіграти яскравого режисера, актора Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка Анатолія Мельничука. Анатолій Григорович погодився, хоча  доїжджати на театральні зустрічі доводиться з рідного Підбереззя, де тепер живе.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel