Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Рівному відкрили пам’ятний знак учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС

Ініціатором встановленням анотаційної дошки є громадська організація «Рівненські ветерани-чорнобильці».

vse.rv.ua

У Рівному відкрили пам’ятний знак учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС

У церемонії взяли участь ліквідатори, рідні тих, хто так рано пішов з життя внаслідок техногенної катастрофи світового масштабу, керівники Рівного, представники громадськості

На фасаді будівлі автотранспортного відділення головного управління Національної поліції в Рівненській області, що на розі вулиці Степана Бандери і недавно перейменованої вулиці Героїв-чорнобильців відкрили пам’ятку дошку учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС у пам’ять про тих, хто страждав і жертвував собою.

У церемонії взяли участь ліквідатори, рідні тих, хто так рано пішов з життя внаслідок техногенної катастрофи світового масштабу, керівники Рівного, представники громадськості.

На розі вулиці Степана Бандери і недавно перейменованої вулиці Героїв-чорнобильців відкрили пам’ятку дошку учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Пам’ятну дошку освятили і вшанували пам'ять про ліквідаторів аварії на ЧАЕС та її наслідків квітами і вінками.

Ініціатором встановленням анотаційної дошки є громадська організація «Рівненські ветерани-чорнобильці». Влада міста підтримала таку пропозицію і посприяла у перейменуванні провулку між вулицями Котляревського і Степана Бандери, де розташований офіс телерадіокомпанії «UA:Рівне», на вулицю Героїв-чорнобильців.

Валентин Ставський


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel