Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Любешівські поліцейські притягли до відповідальності 8 жителів за споювання неповнолітніх

Всього в цьому році за розпивання спиртних напоїв у громадських місцях та появу в громадських місцях у п’яному стані працівники поліції притягнули до відповідальності 4 неповнолітніх.

pplus.in.ua

Любешівські поліцейські притягли до відповідальності 8 жителів за споювання неповнолітніх

З початку року співробітники ювенальної превенції виявили 4 неповнолітніх, які розпивали алкогольні напої, а за продаж спиртного та тютюну дітям притягнуто до відповідальності реалізатора в с.Мала Глуша

Нерідко саме друзі неповнолітніх привчають їх до вживання алкогольних напоїв. Нажаль непоодинокі випадки, коли старші товариші придбають для дітей алкоголь, інформує Любешівське відділення поліції ГУ НПУ у Волинській області.

За ст. 180 КУпАП «Доведення неповнолітнього до стану сп'яніння» поліцейські притягнули до відповідальності 8 дорослих. Для прикладу, 9 грудня 2019 виявлено факт доведення неповнолітнього до стану алкоспяніння жителем селиша, який пригостив підлітка самогонним виробом. Чоловіка відповідно притягнено до адміністративної відповідальності за ст.. 180 КУпАП та накладено стягнення у вигляді штрафу 102 гривні.

Виявлено факт доведення неповнолітнього до стану алкоспяніння жителем селиша, який пригостив підлітка самогонним виробом.

Всього в цьому році за розпивання спиртних напоїв у громадських місцях та появу в громадських місцях у п’яному стані (стаття 178 КУпАП) працівники поліції притягнули до відповідальності 4 неповнолітніх, та ще 4 батьків, діти яких не досягли віку адміністративної відповідальності, в тому числі випадки, коли дітей доставляли до лікувального закладу із діагнозом алкогольна інтоксикація.

Матеріали за 3 фактами вчинення дрібного хуліганства (ст..173 КУпАП ) скеровано до суду.

Правоохоронці звертаються до батьків: будьте ближче до своїх дітей, цікавтеся, де вони знаходяться, з ким спілкуються, як проводять свій час. Звертайте увагу, в якому стані приходять додому ваші діти. Контроль з боку дорослих допоможе уникнути необдуманих вчинків.

Також правоохоронці звертаються до працівників торгівлі з проханням не продавати пиво, алкогольні та слабоалкогольні напої і тютюнові вироби неповнолітнім, та завжди перевіряти документи, що засвідчують вік молодої людини.

Telegram Channel