Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
День, коли здійснюються найфантастичніші мрії

Святий Миколай - свято добра і щедрості

24 канал

День, коли здійснюються найфантастичніші мрії

Голова Любешівської райдержадміністрації Сергій Фесик привітавжителів краю з Днем Святого Миколая

Світле, добре й веселе свято Дня Святого Миколая здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно уже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя. Водночас День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у краще своє майбутнє.

А ще в цей день діти звикли отримувати найкращі для них подарунки, і ця добра традиція – приносити малюкам радість, – все більше входить у наше життя.

Для дітей це свято завжди прикрашене щирими дитячими посмішками, адже у їхньому прекрасному дитячому світі, за їхніми найщирішими переконаннями, саме в День Святого Миколая здійснюються найпотаємніші й найфантастичніші дитячі мрії, добрі справи і задуми. А ще в цей день діти звикли отримувати найкращі для них подарунки, і ця добра традиція – приносити малюкам радість, – все більше входить у наше життя.

«Від імені районної державної адміністрації та від себе особисто щиро вітаю із Днем Святого Миколая. Сердечно бажаю здоров’я, добра та великої духовної благодаті. Нехай у зимові морози зігрівають тепло, любов та родинний затишок, а щедрий Святий принесе мир, щастя, злагоду родинам та благополуччя рідній Україні», - йдеться на сайті районної державної адміністрації.

Telegram Channel