Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Як виконали план осіннього призову

На Рівненщині майже півтисячі осіб було призвано у жовтні-грудні цього року.

mil.in.ua

Як виконали план осіннього призову

Завершено осінній призов на строкову військову службу до Збройних Сил України

На Рівненщині майже півтисячі осіб було призвано у жовтні-грудні цього року. Військовий комісар Рівненського обласного територіального центру комплектування і соціальної підтримки полковник Валерій Куценко відзначає, що цей показник значно кращий, порівняноз весняним призовом цього року.

Найкраще цю роботу організували у Рівненському, Дубенському, Костопільському, Млинівському, Гощанському, Володимирецькому, Демидівському, Зарічненському, Острозькому, Здолбунівському і Березнівському районах, де перевиконали доведені плани призову. Успішно справилися з ними і в містах Вараш, Острог, Корецький і Радивилівському районах.

Не виконали плану призову у Сарненському, Рокитнівському і Дубровицькому районах, а також у Рівному. 

Разом з тим не виконали плану призову у Сарненському, Рокитнівському і Дубровицькому районах, а також у Рівному.

- Що стосується осіб, які визнані непридатними до проходження військової служби, то їх кількість зменшилася на 200 чоловік, порівняно з весняним призовом, Є призовники, які не прибули за повістками для відправки по місцях призначення. Але їх кількість також зменшилась з 45-ти осіб до 15-ти, - говорить полковник Валерій Куценко. – Тож ми переглянули порядок своєї роботи, виявили деякі недоліки, попрацювали над ними. Я, як нова людина на цій посаді запропонував нововведення. І вони спрацювали. Також нам вдалося дійти до спільної згоди з органами державної влади і місцевого самоврядування, що призов на строкову військову службу це -державне завдання. І воно має виконуватися спільними зусиллями.

Валентин СТАВСЬКИЙ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel