Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Ківерцях відбувся V чемпіонат міста з шахів серед школярів

Контролювати час – важливо для юних шахістів.

kivrada.gov.ua

У Ківерцях відбувся V чемпіонат міста з шахів серед школярів

Змагання проходили в два етапи

Змагання було започатковано з метою популяризації шахів серед школярів, подальшого розвитку, підвищення спортивної майстерності юних шахістів, визначення найсильнішого шахіста серед юних спортсменів, інформує Ківерцівська міська рада.

Чемпіонат проводили в два етапи. Перший етап (відбірковий) проходив в загальноосвітніх школах міста і мав на меті відібрати кращих гравців для другого етапу, фінального.

Переможці  нагороджені грамотами, медалями, кубками, солодкими подарунками Ківерцівської міської ради та грошовими винагородами від місцевого підприємця.  

Фінал відбувся в приміщенні ЗОШ №3. Традиційно турнір проводився за швейцарською системою у  \7 турів з часом 20 хвилин на партію кожному учаснику.

У підсумку V-го Чемпіонату міста з шахів серед учнів загальноосвітніх шкіл м.Ківерці: місця розприділились наступним чином:
1  місце – Сосницький Роман ЗОШ № 3
2  місце – Волох Олександр ЗОШ № 3
3 місце – Демчук Назар ЗОШ № 3

Переможці  нагороджені грамотами, медалями, кубками, солодкими подарунками Ківерцівської міської ради та грошовими винагородами від місцевого підприємця. Нагороди вручав почесний президент шашко-шахового клубу «Дебют» Степан Гейло та головиний суддя змагань  Олександр Кушнір .  

Telegram Channel