Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Каскадер з Вінниці встановив національний рекорд

Сергій Совяк увійшов в одиниці світових рекордсменів, які змогли це зробити на кросовому мотоциклі і … вийти сухими з води.

Класно.інфо

Каскадер з Вінниці встановив національний рекорд

27-річний мотоцикліст і каскадер з Вінниці Сергій Совяк 24 грудня у Києві встановив новий національний рекорд. Він повторив трюк австралійця Робі Медісона й проїхався мотоциклом по воді трохи більше 5-ти кілометрів – перетнув річку біля Труханового острова

Звісно, для того, щоб не втопити свого байка, до нього потрібно було приладнати спеціальні лижі та поставити незвичну гуму. Останню, каже Сергій, замовили в США, а лижі довелось робити самому з друзями по мотоклубу, інформує klasno.info.

Щоб не втопити свого байка, до нього потрібно було приладнати спеціальні лижі та поставити незвичну гуму.

За словами керівника національного реєстру рекордів України Лани Вєтрової, після такого мотокросу по воді вінничанин Сергій Совяк став одним із небагатьох рекордсменів у світі – загалом їх до десятка — які змогли зробити подібне на кросовому мотоциклі.

«Сергій Совяк увійшов в одиниці світових рекордсменів, які змогли це зробити на кросовому мотоциклі і … вийти сухими з води:) Його амбіційна заявка на дистанцію водокросу не менше 3 км завершилася результатом 5 км 52 м. Максимальна швидкість — 63 км/год. Багато чого вважалося неможливим, доки не було зроблено!», — написала Лана Вєтрова на своїй сторінці у соцмережі.

Telegram Channel