Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
 На Турійщині  подбали, щоб свята для підлітків були безпечними

Переглянули фільм про життя за гратами

https://www.facebook.com/Інна Остапович

На Турійщині подбали, щоб свята для підлітків були безпечними

Правоохоронці та соціальні служби Турійського району заздалегідь поспілкувалися з неповнолітніми, схильними до правопорушень, щоб попередити «рецидивну» злочинність

Напередодні новорічних свят відбулася зустріч старшого інспектора з ювенальної превенції Турійського відділення поліції Юлії Кабарчук, начальника відділу соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді територіального центру соціального обслуговування Ольги Горбатюк з підлітками, що перебувають на профілактичному обліку в поліції. Присутні переглянули фільм про життя дітей за гратами. Неповнолітні обговорювали побачене, ділилися негативним досвідом з однолітками, закликаючи не повторювати їхніх помилок.

Ольга Горбатюк провела екскурсію територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійського району, спортзал та соляну кімнату, розповіла про переваги здорового способу життя.

Юлія Кабарчук розповіла дітям про відповідальність за порушення законодавства та наслідки вчинення повторних злочинів. З метою недопущення травматизму інспекторка нагадала про важливість дотримання основних правил поведінки взимку, повідомляє сайт Турійського відділення поліції.

Ольга Горбатюк провела екскурсію територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійського району, спортзал та соляну кімнату, розповіла про переваги здорового способу життя. На завершення організатори заходу посиділи з дітьми за чашечкою кави з цукерками, побажали їм веселих і безпечних свят.

Telegram Channel