Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Волинського головоріза та його спільницю, яких підозрюють у вбивстві двох дівчат на столичному Подолі, можуть засудити до довічного ув'язнення

Аж кров у жилах холоне...

Фото: Район Ковель

Волинського головоріза та його спільницю, яких підозрюють у вбивстві двох дівчат на столичному Подолі, можуть засудити до довічного ув'язнення

Поки ж суж заарештував їх на два місяці без визначення розміру застави

Шевченківський райсуд Києва арештував підозрюваних у вбивстві двох дівчат на Подолі на 2 місяці без визначення розміру застави.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на прокуратуру Києва, яка клопотала про арешт, а також на коментар речниці столичної прокуратури Надії Максимець.  

За вчинене їм загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

«Дії 34-річного чоловіка та його 19-річної спільниці кваліфіковано за п. 1, 6, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб, вчинене з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб) та ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) КК України.

За вчинене їм загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі», - заявила Максимець.

«Обидвоє підозрюваних відмовилися від спілкування з журналістами і ховали обличчя. Вони надали певні покази, але правдивість цих свідчень слідство має перевіряти слідчим шляхом з урахуванням результатів експертиз, у тому числі судово-медичних щодо характеру та локалізації ушкоджень, отриманих потерпілими», - сказала речниця прокуратури.

Telegram Channel