Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Приватне світлове шоу у Млинові приваблює сотні глядачів

Помилуватися дійством приходить чимало людей

Сергій НАУМУК

Приватне світлове шоу у Млинові приваблює сотні глядачів

ДІйство триває близько 20 хвилин

Під час новорічно-різдвяних свят тиха вуличка на околиці містечка щовечора вщерть заповнюється автомобілями та пішоходами.

Усі поспішають в кінець вулиц, аби побачити світлове шоу. Щовечора о 19 та о 20 годині на приватному обійсті Миколи Ващищука починає лунати музика, у такт якій засвічуються вогники на ялинці, на будинку та на самому подвір’ї.

Три роки тому він обладнав ялинку та будинок гірляндами, встановив звукові колонки і вирішив поділитися з усіма млинівчанами. Тож на новорічно-різдвяні свята вмикає світлове шоу для усіх охочих.

Щовечора о 19 та о 20 годині на приватному обійсті Миколи Ващищука починає лунати музика, у такт якій засвічуються вогники на ялинці, на будинку та на самому подвір’ї. 

Лунають популярні медолії «Щедрика», український кавер на всесвітньовідомий сингл пуерториканського поп-співака Луїса Фонсі «Despacito». Глядачі заповнюють усеньку вуличку перед будинком. Щоразу збирається дві-три сотні людей.

 Автомобілі вишиковуються колоною аж до іншого кінця вулиці. Подивитися шоу приїжджають уже не лише млинівчани, але й з інших міст.

Глядачі знімають дійство на телефони. Наприкінці виходить господар, дякує усім і запрошує знову прийти помилуватися шоу. За винятком 10 січня, шоу триватиме до Водохреща.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel