Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У «сонячному»  кафе почаювали – в столиці безкоштовно пообідайте

Бар «Склад»: добро потроюється!

Оксана КОВАЛЕНКО

У «сонячному» кафе почаювали – в столиці безкоштовно пообідайте

Київський бар «Склад» пригощатиме на 300 гривень клієнтів, які пред’являть чек з луцького кафе «Старе місто» на суму від 100 гривень

Про це йдеться на сторінці закладу харчування «Склад» у фейсбуці. У дописі зазначається, що побачивши в мережі інформацію про відкриття кафе, в якому працюють «сонячні люди» вирішили підтримати ідею інклюзивності.

Допоки кафе «Старе місто» буде працевлаштовувати або в інший спосіб соціалізовувати «сонячних людей», ми будемо кожного нашого гостя в обмін на фіскальний чек луцького кафе з сумою від 100 гривень пригощати на 300 гривень.

«Цілий день між собою перекидаємо лінк зі статтєю з луцького видання про кафе, в якому працюють «сонячні люди». В той момент, коли дехто з нас отримав це посилання по третьому колу, у нашому «внутрішньому» чатику й народилася ідея: допоки існують заклади, що підтримують і просувають ідею інклюзивності, допоки луцьке кафе «Старе місто» буде працевлаштовувати або в інший спосіб соціалізовувати «сонячних людей», ми будемо кожного нашого гостя в обмін на фіскальний чек луцького кафе «Старе місто» з сумою від 100 гривень пригощати (тобто, поїти-годувати абсолютно безкоштовно, просто за факт наявності самого чека) на 300 гривень», - зазначено в дописі.

Telegram Channel