Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Сьогодні у Ківерцях – «Велика коляда»

«Бо прийдуть до тебе три празники в гості…»

Фото ukrinform.ua.

Сьогодні у Ківерцях – «Велика коляда»

У ярмарку-фестивалі візьмуть участь заклади торгівлі ОТГ, майстри народного мистецтва, пасічники, колективи закладів культури ОТГ та району

Захід відбудеться в торговому центрі міста на площі імені В’ячеслава Чорновола 12 січня о 15.00 годині. Ківерчани та гості міста матимуть гарну нагоду не лише поярмаркувати, а й відчути дух Новорічно-Різдвяних свят, слухаючи колядки учасників фестивалю. І саме в них – споконвічна вдячність українців за все, і в першу чергу – Богу, новонародженому Дитятку, який прийшов у світ, щоб спасти наші душі.

Як повідомляє Олександр Бовканюк – директор районного Будинку культури імені Михайла Ковальова – один із організаторів фестивалю, у ньому візьмуть участь заклади торгівлі ОТГ, майстри народного мистецтва, пасічники, колективи закладів культури ОТГ та району. Усе приурочене вервечці Новорічно-Різдвяних свят з великою вдячністю за життя, змогу працювати, творити, примножувати багатство власної душі і звеличувати свій край, прославляючи Бога, людей праці, рідну Україну.

Захід відбудеться в торговому центрі міста Ківерці на площі імені В’ячеслава Чорновола 12 січня о 15.00 годині.

А до великої кількості вітань, що ви їх приймаєте у ці дні, прийміть і ці – від громадського активіста і першого заступника міського голови Ігоря Мисковця:

– Бажаю усім волинянам, щоб Різдво Христове наповнило наші серця духовною радістю, благословило миром і перемогою України, здоров’ям на многії літа. Нехай світло добра зігріває ваші серця і наповнює душі  любов’ю до ближнього. Нехай 2020 рік збагатить вашу оселю щедрими достатками, веселими посмішками та святковими піснями. Ківерцівська «Велика Коляда» запрошує вас у гості.

Перший  заступник Ківерцівського міського голови Ігор Мисковець власним прикладом активізує громаду до передплати видань редакції «Газети Волинь». Фото Людмили ЯКИМЧУК.
Перший заступник Ківерцівського міського голови Ігор Мисковець власним прикладом активізує громаду до передплати видань редакції «Газети Волинь». Фото Людмили ЯКИМЧУК.

 Людмила ЯКИМЧУК. 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel