Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Аваков прозвітував про затримання можливих вбивць Аміни Окуєвої

30 жовтня 2017 року біля селища Глеваха Київської області невідомі вбили учасника Революції гідності та війни на сході України Аміну Окуєву та поранили її чоловіка.

Bagmut_Pavlo

Аваков прозвітував про затримання можливих вбивць Аміни Окуєвої

Поки невідомо, чи підозрювані належать до українських добровольців та волонтерів

Поліція затримала підозрюваних у вбивстві українського лікаря, громадської активістки, військовослужбовця Аміни Окуєвої та пораненні її чоловіка Адама Осмаєва.

Про це повідомляє Арсен Аваков  на своїй сторінці у Facebook, а також прокуратура Київської області на своїй сторінці у Facebook.

На рахунку злочинців є ще два замовні вбивства, що вчинені у вересні 2016 року та у січні 2019 року, які також розкрито.

«Завдяки злагодженій роботі поліції Київської області та прокуратури області сьогодні затримано виконавців зухвалого вбивства Аміни Окуєвої та замаху на вбивство Адама Осмаєва. На рахунку злочинців є ще два замовні вбивства, що вчинені у вересні 2016 року та у січні 2019 року, які також розкрито. На даний час слідчі дії тривають, здійснюються заходи щодо затримання всіх учасників злочинної організації та встановлення замовників», - йдеться в повідомленні.

Джерело: Укрінформ.
Telegram Channel