Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Ковелі створили центр материнства і дитинства

Реконструкцію здійснено за кошти Національної служби охорони здоров'я України.

kovelrada.gov.ua

У Ковелі створили центр материнства і дитинства

У пологовому будинку в місті залізничників торік після капітального ремонту відкрили сучасний операційний блок з післяопераційними палатами та відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії

Ремонтні роботи та придбання меблів і апаратури стали можливими завдяки співфінансуванню з міського бюджету та спрямуванню коштів Ковельського медичного об'єднання.

В одному приміщенні працюватимуть амбулаторія педіатрична, дитяче відділення, дитяча поліклініка, пологовий будинок, стаціонарне відділення.

У відділенні облаштовані окремі модернізовані реанімаційні зали для жінок та новонароджених, оснащені новітнім обладнанням.

Торік в приміщенні пологового будинку відкрили нову дитячу поліклініку. Її реконструкцію здійснено за кошти Національної служби охорони здоров'я України.

Тепер тут створено центр материнства і дитинства. В одному приміщенні працюватимуть амбулаторія педіатрична, дитяче відділення, дитяча поліклініка, пологовий будинок, стаціонарне відділення. Подбали і про благоустрій території, розбили парк, де буде ігровий майданчик для дітвори, повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

Telegram Channel