Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Фестиваль сала обіцяє буде веселим

Відбудеться «Сало – Fest»: містян пригощатимуть безкоштовно

zmist.pl.ua

Фестиваль сала обіцяє буде веселим

У неділю, 19 січня, на Театральній площі міста Полтава о 12.00 розпочнеться традиційний «Фестиваль Свято Сала» та закриття головної ялинки міста

Полтавців та гостей міста запрошують насолодитися останніми новорічними святкуваннями. Підприємці міста і області представлять широкий асортимент продукції, переважно сала та виробів з нього. Святкування триватимуть до самого вечора, тож усі охочі зможуть досхочу повеселитися, продегустувати, і придбати смачну їжу.

Із 8 ранку буде перекритий рух автівок до театру Гоголя. Порядок забезпечать поліцейські. На території свята облаштують до 8 біотуалетів. Спочатку містян запрошують о 10:00 ранку на 3-й міський пляж відсвяткувати свято «Водохреща», а потім на Театральну площу відвідати «Сало – Fest».

Святкування триватимуть до самого вечора, тож усі охочі зможуть досхочу повеселитися, продегустувати, і придбати смачну їжу.

Підприємці облаштують будиночки в українському колориті та пригощатимуть полтавців безкоштовною їжею. Звісно, буде можливість придбати фірмову продукцію від кращих українських виробників.

Також буде сцена, на якій виступатимуть артисти з міського Будинку культури. Крім того, на території діятиме виставка декоративно-ужиткового мистецтва «Містечко майстрів», а також проводитимуть цікаві конкурси з тематичними подарунками та смачними сюрпризами.

Telegram Channel