Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Агробізес» розірвав контракт з екс-гравцем рівненського «Вереса» Сікорським: причиною стала поїздка до ворожої Росії

Цьому теж "какая разніца"...

Фото: Українська правда

«Агробізес» розірвав контракт з екс-гравцем рівненського «Вереса» Сікорським: причиною стала поїздка до ворожої Росії

Фотографувався на тлі двоголових орлів тощо...

Клуб Першої ліги України «Агробізнес» розірвав контракт з нападником Ігорем Сікорським через те, що футболіст відвідав Росію.

Клуб вважає, що гравець порушив пункт угоди, згідно з яким він зобов'язаний сприяти збереженню та підвищенню престижу клубу, повідомляє УНІАН.

Коли в Україні війна, з передовою привозять поранених і вбитих, чи не щодня у різних куточках України ховають героїв, українська футбольна громадськість не може стояти осторонь, ніби її це не стосується.

«Прикро, але сьогодні футбол - це політика. Коли в Україні війна, з передовою привозять поранених і вбитих, чи не щодня у різних куточках України ховають героїв, українська футбольна громадськість не може стояти осторонь, ніби її це не стосується.

Сікорський демонстративною поїздкою в Росію дискредитував клуб, який підтримує українську армію. У той час, коли він в екіпіровці клубу відпочивав в країні-окупанті, тільки за один день з передовою переправили 9 поранених, двоє загинули. «Агробізнес» вважає неприпустимим, щоб цей гравець був у нашому клубі», - йдеться в заяві.

Для 31-річного Сікорського це був перший сезон в команді з Волочиська. У 19 матчах форвард забив 8 голів. У минулому він захищав кольори «Сталі», «Миколаєва», «Вереса» та інших українських клубів.

Telegram Channel