Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Порошенко: «Недопущення депутатів і родин Небесної сотні до приміщення ДБР – брутальне порушення закону»

Порошенко: Не вистачало, щоб такі тітушки сиділи і знущалися над родинами Героїв Небесної Сотні!

ЄС.

Порошенко: «Недопущення депутатів і родин Небесної сотні до приміщення ДБР – брутальне порушення закону»

П’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко закликав правоохоронців, які охороняють ДБР, не знущатися над родинами Героїв Небесної Сотні, які разом з народними депутатами від «Європейської Солідарності» намагаються передати звернення до керівника ДБР щодо неприпустимості призначення адвоката Януковича Бабікова на посаду першого заступника голови ДБР

«Не вистачало, щоб такі тітушки сиділи і знущалися над родинами Героїв Небесної Сотні і призначали поплічників Януковича в керівництво Державного бюро розслідувань! Хто буде вірити ДБР після таких кроків. Я хочу зараз, від імені нашої команди, вибачитися перед Вами за поведінку цих негідників», – сказав він.

«Вам має бути соромно! Ви не є поліцейськими і ви не є українцями», – звернувся до правоохоронців Петро Порошенко. 

 

 

«Вам має бути соромно! Ви не є поліцейськими і ви не є українцями».

«Даєте мені можливість пройти всередину? Бо я іду на допит по Мінським угодам. Вони будуть намагатися робити політичне шоу в стилі «Сватів» чи «95 кварталу». Вони вміють лише шоу робити, і ми не дамо їм цього зробити. Ми будемо вимагати забезпечувати державницьку позицію», – наголосив Порошенко.

Не вистачало, щоб такі тітушки сиділи і знущалися над родинами Героїв Небесної Сотні і призначали поплічників Януковича в керівництво Державного бюро розслідувань!

«Я це зроблю і повернусь до вас», – звернувся Петро Порошенко до людей, які пікетують Державне бюро розслідувань.

«Вимагаю, щоб поліція і Державне бюро розслідувань дотримувалися закону. Хочу наголосити, що недопущення народних депутатів з родинами Небесної Сотні є брутальним порушенням закону. Ті хто організував це, будуть за це відповідати», – підкреслив Порошенко.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel