Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Мати відпустила 5-річну дитину вночі на вулицю, а сама спала

Малюк без нагляду, бо мати п’є і ніде не працює.

Інформатор

Мати відпустила 5-річну дитину вночі на вулицю, а сама спала

У місті Дніпро перехожий побачив на вулиці хлопчика, який сидів під огорожею без нагляду батьків і повідомив про це в поліцію

Правоохоронці знайшли матір дитини. Та веде асоціальний образ життя. Жінка безробітна, постійно вживає спиртне, у будинку антисанітарія.Хлопчик був у брудному одязі. Патрульним сказав, що батьки пішли з дому, ось він і вирішив піти до бабусі. Правда, знайти її не зміг. Про це розповіли в прес-службі патрульної поліції Дніпра. Поліцейські посадили дитину в службовий автомобіль і відвезли додому. Те, що вони побачили там, просто не входило в рамки їх розуміння.

У будинку ж не було ні вікон, ні опалення, а обстановку будинку навіть антисанітарної не назвеш.

Виявилося, що весь той час, поки 5-річний хлопчик бродив вулицями, його мама спокійно спала. У будинку ж не було ні вікон, ні опалення, а обстановку будинку навіть антисанітарної не назвеш. Сама жінка веде асоціальний спосіб життя - постійно п'є і не працює. Інформацію про це патрульні передали співробітникам ювенальної превенції. Горе-матір доставили з дитиною в райвідділ, куди направили і співробітників соціальних служб. Саме вони вирішуватимуть подальшу долю малюка, передає Інформатор.

Telegram Channel