Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
В Афганістані розбився авіалайнер, на борту могли перебувати понад 80 людей

Доля пасажирів та екіпажу поки невідома, але людські жертви дуже вірогідні.

УНІАН

В Афганістані розбився авіалайнер, на борту могли перебувати понад 80 людей

Літак зазнав аварії на підконтрольній бойовикам «Талібану» території

В Афганістані розбився і згорів авіалайнер компанії Ariana Afghan Airlines, на борту якого могли перебувати понад 80 осіб.

Як повідомляє Mirror, літак, що виконував рейс з Герата в Кабул, зазнав аварії на території, підконтрольній бойовикам «Талібану». Доля пасажирів та екіпажу поки невідома, але людські жертви дуже вірогідні. За інформацією місцевих ЗМІ, на борту перебували 83 людини. Надходять повідомлення про те, що бойовики «Талібану» були на місці аварії і намагалися загасити пожежу, на місце висунулися спецпідрозділи Афганістану.

Доля пасажирів та екіпажу поки невідома, але людські жертви дуже вірогідні.

Як повідомляв УНІАН, 8 січня в Ірані розбився літак МАУ, 167 пасажирів і 9 членів екіпажу загинули. Літак, що виконував рейс PS752 за маршрутом Тегеран-Київ, вилетів з аеропорту о 6.10 за місцевим часом і зник з радарів через кілька хвилин після вильоту. На борту Boeing 737 перебували 11 громадян України, в тому числі 9 членів екіпажу, а також громадяни Ірану, Канади, Швеції, Афганістану, Німеччини та Великої Британії. 11 січня президент Ірану Хасан Роухані офіційно визнав, що український лайнер був збитий «в результаті ненавмисної людської помилки» і пообіцяв притягнути до відповідальності винних у знищенні літака.

Telegram Channel