Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцькій міській клінічній лікарні  підсумували роботу  за 2019 рік

Протягом 2019 року завершено заміну лікарняних ліфтів, завершено капітальний ремонт відділення діагностики, ремонт відділення ЕКМД та лікарняного архіву.

Фото з Фейсбуку

У Луцькій міській клінічній лікарні підсумували роботу за 2019 рік

Учора в колективі відбулася нарада, в якій взяли участь радник міського голови Луцька Ігор Поліщук, начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін, директор закладу, Заслужений лікар України Лариса Духневич, а також працівники

Керівники структурних підрозділів ознайомили присутніх із результатами роботи лікарні у попередньому році. Заклад має вищу акредитаційну категорію. Проведено підготовку до роботи за Програмою медичних гарантій. Комп’ютеризовано робочі місця лікарів-ординаторів (встановлено 70 ПК). Лікарня зареєстрована у НСЗУ.

Середня заробітна плата з нарахуваннями працівників торік становила 6 138 грн 81 коп. Крім бюджетних коштів, на рахунок лікарні надійшли кошти: 174,7 тисячі гривень від громадського об'єднання «Допоможемо собі» і 355,2 тисячі від інших страхових компаній.

За рахунок фінансування з бюджету розвитку міста торік придбано сучасний рентгенодіагностичний комплекс на три робочих місця вартістю 8 млн 395 тис. грн. та проведено перебудову приміщення для його встановлення (на виконання цих робіт виділенно з бюджету розвитку міста 1,5 млн грн).

Лікарня бере участь в реалізації заходів субпроєкту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області». В рамках цієї програми в закладі було встановлено та введено в експлуатацію ангіографічну систему вартістю 15,5 млн грн. Також були встановлені 3 системи ультразвукової діагностики вартістю 4,4 млн грн, автоматичний біохімічний аналізатор вартістю 2,6 млн грн, системи моніторингу стану пацієнта вартістю 2,5 млн грн та інше обладнання і лабораторні реактиви.Загальна вартість наданого за проектом у 2019 році обладнання та лабораторних реактивів склала 15,9 млн грн.

Протягом 2019 року завершено заміну лікарняних ліфтів, завершено капітальний ремонт відділення діагностики, ремонт відділення ЕКМД та лікарняного архіву.

Вдалося долучитися до програми КУСАСОНЕ, оголошеної Урядом Японії. «Проєкт модернізації медичного обладнання в Луцькій міській клінічній лікарні» був відібраний із 500 заявок. За грантову допомогу за цією програмою було придбано та встановлено сучасну цифрову ендоскопічну систему японського виробництва.

Реалізується проєкт покращення медичної допомоги хворим з хронічними захворюваннями нирок в рамках грантової допомоги міжнародного товариства нефрологів Sister Renal Center Program.

Протягом 2019 року завершено заміну лікарняних ліфтів, завершено капітальний ремонт відділення діагностики, ремонт відділення ЕКМД та лікарняного архіву. Виконано ремонт фасаду бойлерної. Відремонтовано водопостачання будівлі МСЕК. Розпочато ремонт відділення терапії. Триває робота закладу у проєкті «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта», йдеться на сторінці медичного закладу у Фейсбуці.

Telegram Channel