Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Погода на середу, 29 січня: дощ з переходом у мокрий сніг, ожеледиця з елементами «сракопаду»

Отакої!

Фото: zt.20minut.ua

Погода на середу, 29 січня: дощ з переходом у мокрий сніг, ожеледиця з елементами «сракопаду»

Погоду цього дня передбачав вітер: якщо він дув з північної сторони, очікували сильного морозу

Якою буде погода на Волині завтра:

29 січня у Луцьку буде хмарно. Дощ з переходом в мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2º тепла, вдень 1-3º тепла.

На теренах Волинської області синоптики також прогнозують хмарну погоду. Дощ з переходом в мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, вранці та вдень місцями пориви вітру 15-20 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 0-5º тепла.

Найтепліше 29 січня було у 2002-му році – плюс 10,4 градуса, найхолодніше – у 1963-му році – мінус 25,3 градуса.

Народний прогноз погоди:

29 січня відзначається день поклоніння чесним оковам апостола Петра. У народі цей день був відомий під назвою Петра-покорму, оскільки до цього часу в селян виходила половина зимового корму для худоби. З цього приводу народ підмітив: «Якщо в коморі житнього хліба залишилось більше половини, бути хорошому врожаю». Погоду цього дня передбачав вітер: якщо він дув з північної сторони, очікували сильного морозу.

Прогноз погоди на післязавтра:

Хмарно буде й 30 січня. Вночі мокрий сніг, вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2º  морозу до 3º тепла, вдень 0-5º тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel