Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Сереховичі не хочуть приєднуватися до Велимча

Депутати сільської ради одноголосно виступили проти такого об’єднання.

serehovychivska.gromada.org.ua

Сереховичі не хочуть приєднуватися до Велимча

Депутати Сереховичівської сільради одноголосно проти приєднання до Велимченської ОТГ

Нещодавно відбулася позачергова сесія Сереховичівської сільської ради. Єдине питання порядку денного сесії – щодо приєднання Сереховичівської громади до Велимченської, інформує Сереховичівська сільська рада.

Депутати сільської ради одноголосно виступили проти такого об’єднання. Їх підтримали і жителі всіх населених пунктів Сереховичівської ОТГ. Протягом одного дня до сільської ради надійшло більше 1220 звернень мешканців і їх кількість продовжує зростати.

Примусово об’єднавши громаду з найбіднішою громадою області – Велимченською, розвиток сіл просто припиниться.  

Депутати сільської ради наголосили,  що жителі громади бачать ті зрушення, що відбулися за два роки існування  Сереховичівської  ОТГ і вимагають не зупиняти цей процес. Примусово об’єднавши громаду з найбіднішою громадою області – Велимченською, розвиток сіл просто припиниться. Тим більше, що 27 січня надійшло звернення від Соколищенської сільської ради у складі чотирьох сіл про ініціювання добровільного приєднання до Сереховичівської ОТГ.

Вони одноголосно прийнято рішення звернутися з вимогою проти примусового об’єднання до влади країни, народних депутатів від Волині та до Волинської ОДА. На сесію було запрошено очільницю Велимченської ОТГ Анастасію Павлович. До її відома було доведено позицію мешканців та депутатів Сереховичівської громади.

 

 

Telegram Channel