Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку відбувся чемпіонат з художньої гімнастики (Фото)

Свято краси і грації.

БФ «Тільки разом»

У Луцьку відбувся чемпіонат з художньої гімнастики (Фото)

Понад 300 учасниць з 18 команд України взяли участь у Відкритому чемпіонаті Дитячо-юнацької спортивної школи №3 міста Луцька «Зимова казка», що відбувся 1-2 лютого у спортивному комплексі Луцького національного технічного університету

У вправності змагалися діти з Луцька, Володимира-Волинського, Львова, Рівного, Хмельницького, Чернівців, Яготина тощо. Завітала на спортивне свято навіть команда гімнасток із Варшави.

Заступниця директора з навчально-тренувальної роботи ДЮСШ №3 Тетяна Лещук розповідає, що нагороди отримали усі дівчата – від наймолодших до найстарших. «Сподіваюся, наш чемпіонат стане традиційним. Адже художня гімнастика завжди була популярна, це один із найгарніших видів спорту, – наголошує вона. – Наша школа існує лише другий рік. Маємо п’ять відділень: легка атлетика, важка атлетика, бокс, художня гімнастика і теніс. Навчається у нас понад 200 діток, з якими працює 16 тренерів-викладачів».

Адже художня гімнастика завжди була популярна, це один із найгарніших видів спорту.

«Приємно бачити людей, небайдужих до спорту, здорового способу життя, до того, чим живе наша молодь, – зазначив ректор ЛНТУ Петро Савчук. – Вже не вперше наш університет приймає такі змагання, і нам завжди приємно зустрічати таких гостей, адже у нас культивується громадське здоров’я й спорт високих досягнень».

Джерело: БФ «Тільки разом»
Telegram Channel