Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Любешівський ринок: скільки коштуватиме утримання торговельного місця?

Розмір плати за утримання торговельного місця підлягає щорічному коригуванню на індекс споживчих цін.

lubeshivska-gromada.gov.ua

Любешівський ринок: скільки коштуватиме утримання торговельного місця?

Плату за торговельне місце підкоригують на індекс споживчих цін

Комунальне підприємство «Любешівський ринок» повідомляє, що на виконання п.2.1 договору «Про надання в користування торгівельного місця на території КП «Любешівський ринок», розмір плати за утримання торговельного місця підлягає щорічному коригуванню на індекс споживчих цін (індекс інфляції). Про це інформує Любешівська селищна рада.

Коригування розміру плати по утриманню торговельного місця в належному стані на індекс інфляції не вимагає внесення змін до договору. Повідомлення про застосування індексу споживчих цін (індекс інфляції) до платежів за договором доводиться до відома користувача через засоби масової інформації.

Коригування розміру плати по утриманню торговельного місця в належному стані на індекс інфляції не вимагає внесення змін до договору.  

Коефіцієнт індексації застосовується кумулятивно залежно від дати проведення встановлення тарифів на плату за послугу по утриманню торговельного місця в належному стані і визначається як результат множення доходу, що підлягає індексації, на величину приросту споживчих цін, поділений на 100.

Для  забезпечення збалансованості грошових надходжень у 2020 році індекс споживчих цін за 2019 рік, що використовується для визначення коефіцієнта індексації, плати за послугу по утриманню торговельного місця в належному стані, застосовується із значенням 100 відсотків.

За повідомленням Державної служби статистики України, індекс споживчих цін (індекс інфляції) за 2019 рік загалом – 104,1.

Telegram Channel