Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
До підприємців приїхав губернатор і очільник волинської поліції

Наслідки роботи «тітушок« показали губернатору.

Олег КРИШТОФ

До підприємців приїхав губернатор і очільник волинської поліції

Вони поспілкувалися з бізнесменами Центрального ринку

Близько півночі люди у балаклавах зі спецтехнікою намагалися демонтувати торгові контейнери. Підприємці масово  кинулися захищати своє майно. Почалися сутички, в результаті яких постраждало кілька людей. На місце скандалу приїхали очільник облдержадміністрації Юрій Погуляйко та начальник ГУНП у Волинській області, генерал поліції Петро Шпига. 

Людей не можна ставити на коліна і давити їх грейдерами. 

Підприємці зверталися до очільника області з проханням про зазист. «Єдина надія на вас!», - зазначила одна з підприємців. Люди розповіли голові ОДА, що в місті не має міського голови вже три роки. «Роблять, що хочуть. Хто вибирав тих хто зараз біля влади? Ніхто! –Людей не можна ставити на коліна і давити їх грейдерами. Розберіться. Люди не аовинні боятися влади!», - скаржилися захисники ринку. «Палицю - геть!», - скандували підприємці.  

Голова ОДА вислухав людей та запевнив, що візьме ситуацію під свій контроль. За словами представників влади треба провести громадські слухання, де мають озвучити інформацію, що буде з частиною ринку, який сьогодні міська влада пробує демонтувати силою. Юрій Погуляйко сказав, що такі події неприпустимі і дав доручення поліції огородити місце конфлікту. 

Telegram Channel