Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Острозькі ліцеїсти отримали «Батьківське серце»

Командувач військ оперативного командування «Захід» генерал-лейтенант Олександр Павлюк вручив іменні обереги «Батьківське серце» ліцеїстам Руслану Хом»яку та Артему Богуславському.

visti.rovno.ua

Острозькі ліцеїсти отримали «Батьківське серце»

Війна робить дітей сиротами. В Україні понад 6 тисяч дітей, батьки яких загинули за незалежність нашої держави

До Всеукраїнського проєкту «Батьківське серце», започаткованого Спілкою ветеранів «Бойове братерство України, долучилися і в оперативному командуванні «Захід».

Кожній дитині, батько якої загинув за свободу і незалежність України, урочисто вручають іменний срібний пам’ятний кулон-оберіг «Батьківське серце». Такі символи вже отримали діти загиблих героїв у Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській та Івано-Франківській областях. Цими днями до них приєдналися і 111 дітей з Рівненщини, в тому числі і вихованці Острозького обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Кожній дитині, батько якої загинув за свободу і незалежність України, урочисто вручають іменний срібний пам’ятний кулон-оберіг «Батьківське серце».

Командувач військ оперативного командування «Захід» генерал-лейтенант Олександр Павлюк вручив іменні обереги «Батьківське серце» ліцеїстам Руслану Хом»яку та Артему Богуславському - синам військовослужбовців, які загинули під час проведення АТО. Нині ці юнаки долають перші щаблі військової професії.

- Це не просто іменний кулон у вигляді серця. Це уособлення пам’яті про тих, хто героїчно, до останнього подиху захищав Україну від російського агресора. Батьки цих хлопців назавжди залишаться оберегом у їх серцях, - відзначив Олександр Павлюк. - Це добре, що юнаки свідомо вирішили навчатись тут, у військовому ліцеї, продовжуючи справу своїх батьків.  Вважаю, що саме у такому навчальному закладі виховують майбутнє нашого війська, справжніх патріотів України.

Валентин СТАВСЬКИЙ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel