Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Башликах будують школу

У Башликах радіють, що діти невдовзі навчатимуться у новому закладі із хорошими умовами.

kivadm.gov.ua

У Башликах будують школу

Споруда зведена майже повністю, частково облаштований дах, зведена котельня

Виконувач обов»язків голови Ківерцівської РДА Юліан Таранчук, радник голови облдержадміністрації, начальник управління капітального будівництва департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства ОДА Іван Корчук ознайомилися із ходом будівництва ЗОШ села Башлики, повідомляє Ківерцівської РДА.

Супроводжували гостей керівники будівельної компанії «Житлобуд-2» Леонід Стефанович та підрядної організації, ТОВ»Олицький агробуд» Олег Войчак, а також Дубищенський сільський голова Ірина Шульгач.

У поточному році на будівництво планується виділити з різних джерел фінансування 37 мільйонів гривень. Нова школа розрахована на 400 учнів.  

Будівництво нової школи, на яку у селі так довго чекали, розпочалося у жовтні 2018 року. Нині споруда зведена майже повністю, частково облаштований дах, зведена котельня. Проводяться внутрішні штукатурні роботи.

У поточному році на будівництво планується виділити з різних джерел фінансування 37 мільйонів гривень. Нова школа розрахована на 400 учнів. Тож у Башликах радіють, що діти невдовзі навчатимуться у новому закладі із хорошими умовами.

Telegram Channel