Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Велимчому на зустрічі випускників найстаршій гості було 82 роки

На зустріч прибуло багато ветеранів педагогічної праці, випускників, які закінчили школу 10, 20, 30, 40, 50 років тому.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

У Велимчому на зустрічі випускників найстаршій гості було 82 роки

Традиційно, в першу суботу лютого, у навчальному закладі села Велимче Ратнівського району відбулася зустріч з випускниками різних поколінь «Знов до рідного порогу»

На зустріч прибуло багато ветеранів педагогічної праці, випускників, які закінчили школу 10, 20, 30, 40, 50 років тому, учасники АТО, волонтери, інші запрошені. Їх тепло зустрічали господарі. Для гостей гарних пісень співали, додавали святкового настрою учасники зразкового дитячого фольклорно-етнографічного колективу «Золота криниця» під керівництвом Ніни Калінчик.

Найстаршою гостею була колишня вчителька Ганна Артемівна Наход, якій 82 роки. Вона проживає вона тепер на Білорусі і на зустріч приїхала разом із дочкою, яка закінчила школу 30 років тому.  

Директор навчально-виховного комплексу Тетяна Павлович зробила презентацію закладу, а запрошені за чашкою чаю із солодощами пригадували дитинство, шкільні роки, ділились, як склалося життя після школи, давали напутні слова сьогоднішнім випускникам. До речі, найстаршою гостею була колишня вчителька Ганна Артемівна Наход, якій 82 роки. Вона проживає вона тепер на Білорусі і на зустріч приїхала разом із дочкою, яка закінчила школу 30 років тому. Ганна Артемівна висловила радість від зустрічі із колективом, колишніми учнями, взагалі, із домою.

Всі промовці дякували організаторам свята за хорошу традицію проведення зустрічі у стінах рідної школи випускників різних поколінь, яка вже триває довгі роки, і бажали й надалі її утримувати, а випускникам - щасливої дороги у самостійне життя.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel