Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Магістрам СНУ імені Лесі Українки вручили дипломи (Фото, відео)

1146 магістрів отримали дипломи.

СНУ.

Магістрам СНУ імені Лесі Українки вручили дипломи (Фото, відео)

У Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів магістрам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки

У цьому році виш випустив 1146 магістрів, які навчалися на денній та заочній формах. Дипломи з відзнакою отримали 332 магістри.

Урочистості розпочали, за традицією, з виступу барабанниць. Опісля цього Гімн України виконав військовий оркестр Луцького прикордонного загону. Ведучі нагадали, що нині ми живемо у стані неоголошеної війни, на якій студенти СНУ імені Лесі Українки боронять цілісність і незалежність України, а деякі поклали життя на цій війні. У пам'ять про них, а також Героїв Небесної Сотні та АТО оголосили хвилину мовчання. Потому у виконанні солістів оркестру Луцького прикордонного загону Надії Козій і Адама Горбатюка (який є випускником СНУ й учасником АТО) прозвучала пісня, присвячена пам’яті загиблих Героїв.

У цьому році виш випустив 1146 магістрів, які навчалися на денній та заочній формах. Дипломи з відзнакою отримали 332 магістри.

Після ще однієї композиції від військового оркестру привітав магістрів ректор СНУ імені Лесі Українки Анатолій Цьось, який відзначив високі рейтинги рідного вишу. Розповів, що студентів навчає 101 доктор наук, професор. Наголосив на тому, що на врученні присутні магістри, які отримують відразу два дипломи – СНУ і закордонного ЗВО. 

«Я пишаюся тим, що працюю в університеті імені Лесі Українки», – не приховував емоцій ректор. А ще у своїй промові Анатолій Васильович процитував Володимира Мономаха і Богдана Ступку. І побажав магістрам бути активними і небайдужими.

Протоієрей Волинської єпархії ПЦУ Віктор Пушко благословив випускників на нові звершення. Заступниця начальника управління освіти Волинської ОДА Тетяна Соломіна побажала магістрам успішного старту.

Привітав винуватців свята і перший заступник Волинської обласної ради Юрій Поліщук, сказавши, звертаючись до магістрів: «Майбутнє України залежить від вас!». Заступниця Луцького міського голови Ірина Чебенюк побажала дипломованим спеціалістам успішного старту, а їхнім батькам – віри у своїх дітей.

Найурочистішим моментом було вручення дипломів магістрам. На сцену драмтеатру підіймалися молоді люди у мантіях, аби з рук ректора і декана свого факультету отримати омріяний документ про освіту. Вручення завершувалося спільними фото і веселим підкиданням квадратних шапок.

 
 
 
 
 
 
 

 

Джерело: СНУ імені Лесі Українки.
Telegram Channel