Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині безногий жебрак виявився з… ногами

Після розмови з поліцією ошуканець чемно всім пообіцяв, що  в Горохові тепер його й сліду не буде.

Ока.FM

На Волині безногий жебрак виявився з… ногами

У провінційному Горохові жебраки – рідкісне явище, але цими днями власниця одного з найбільших супермаркетів міста «Дар» Ольга Краков’як звернула увагу на чоловіка, який вранці з’являвся ніби з-під землі і просив у людей милостиню, нарікаючи на безноге життя

- Коли проходила повз нього – опускав очі, намагалася заговорити – вів себе так, ніби ковтав язик, - дізналася в пані Ольги.

На гроші  для каліки милосердні горохівчани і жителі району не скупилися. Відтак з’ясується, що за кілька годин заробляв хитрістю більше 500 гривень. Певно, не жаліли би їх дотепер, якби мудра жінка не провела власне розслідування. Найперше встановила, що приїжджого не привозять, як думала, а він виповзає з простінку між двома приміщеннями. Потому обійшла  магазин і з тильної сторони  побачила … чіткі сліди від кросівок, пакет із одягом і взуттям.

Потому обійшла  магазин і з тильної сторони  побачила … чіткі сліди від кросівок, пакет із одягом і взуттям.

Допомогти  викрити пройдисвіта попросила поліцейських. До магазину оперативно прибула група реагування патрульної поліції. Отож хотів чоловік чи ні, та треба було доводити, що він інвалід. А для того мусив знімати штани. Мав на собі їх аж три пари. Кожна була змотана так мастацьки, що справляла враження відрізаної кінцівки тим часом, як ноги були вивернуті під сідало.

Дурисвіт відрекомендувався жителем села Муравичів Ківерцівського району. Казав, що йому 29 років. Не приховував, що вже був раніше судимий, а після профілактичної бесіди, яку горохівські правохоронці провели на очах у жителів міста,  ошуканець чемно всім пообіцяв, що  в Горохові тепер його й сліду не буде.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel