Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Задушив і підпалив хату. Деталі резонансного убивства на Волині

Підозрваного затримали в маршрутному таксі по дорозі до Рівного.

Волинська поліція.

Задушив і підпалив хату. Деталі резонансного убивства на Волині

Восьмого лютого в Холоневі сталася жахлива трагедія: в одному з будинків було знайдено без ознак життя 67-річну господиню

 Потому працівники поліції з’ясують, що  на тілі жінки є ознаки насильницької смерті.

У начальника Горохівського РВ УДСНС у Волинській області підполковника Тараса Кашталяна дізналася, що повідомлення про пожежу в Холоневі до рятівників надійшло о 8 годині 19 хвилин, а о через шість хвилин  вони  вже виносили з повільно тліючої  кімнати бездиханну господиню.

За попередньою інформацією, першою дим із вікна  побачила родичка загиблої, яка приїхала з чоловіком із сусіднього району купувати в неї теля. Вони й викликали пожежників. На жаль, рятувати бідолашну було вже пізно.

У цій хаті жила бабуся підозрюваного в убивстві.
У цій хаті жила бабуся підозрюваного в убивстві.

 Завдяки професіоналізму слідчих  стало зрозуміло, що  пенсіонерка померла від рук злочинця, що її пограбовано й інсценовано пожежу, а завдяки  чітким і злагодженим діям підрозділів поліції  підозрюваного у скоєнні особливо тяжкого злочину  було затримано по «гарячих» слідах .

 Його ім’я шокувало жителів Холонева, бо жертвою 18-річного юнака стала хоч і не рідна, проте бабуся.

 Його ім’я шокувало жителів Холонева, бо жертвою 18-річного юнака стала хоч і не рідна, проте бабуся.

Від мешканців села дізналася, що хлопця  змалку виховувала прийомна сім’я. Йому пощастило уникнути сирітської долі, бо Господь послав йому другими  батьками дуже добропорядних, шанованих у Холоневі, працьовитих і боголюбивих людей. Вони  любили одинака, як рідного, ні в чому йому  не відмовляли, а він начебто  ріс спокійним і добрим. На жаль, прийомна мама померла молодою кілька років тому, але родина була завжди поруч того, кого вважала сином.

«Нікому спершу в голову не прийшло, що міг вчинити таку жорстокість через гроші. Кажуть, забрав їх 30 тисяч гривень і 4 тисячі польських злотих. Вона ж у ньому душі не чула», - горювали люди за односельчанкою.

  Як повідомила прес-служба  ГУНП у Волинській області, зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України в таксі по дорозі до Рівного.  Слідчі за процесуального керівництва прокуратури внесли відомості  до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 6 п. 9 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне вбивство з корисливих мотивів, скоєне з метою приховати інший злочин, а також розбій. Зловмисник взятий під варту.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel