Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Рівненщині жителі ОТГ планують перекривати трасу, щоб не приєднуватися до обласного центру

Люди готові до радикальних дій.

Рівне вечірнє

На Рівненщині жителі ОТГ планують перекривати трасу, щоб не приєднуватися до обласного центру

Мешканці приміського Городка категорично відмовляються ставати однією громадою з Рівним

Про можливе об'єднання цих населених пунктів, нагадаємо, сказано у перспективному плані, який розробили представники влади, а потім мають затвердити в уряді. Коли цей план представляли – люди, які проти «дружби» з Рівним, влаштували на засідання в кабінеті ОДА демарш, мовляв, вчинили із ними «не по-людськи», передає «Рівне вечірнє».

У разі, якщо людей не почують, каже Олеся Ткачук, громада розглядатиме найрадикальніший спосіб привернення уваги – перекриття траси.

Багаторічна керівниця Городоцької громади Олеся Ткачук розповіла, що об'єднатись практично усі мешканці хочуть із Обарівською і Бронниківською громадами, а прибутків в межах 50-60 мільйонів для того, щоб жити гідно і розвиватись – цілком вистачить.

Спротив об'єднанню із Рівним вони почали документально і готують рішення про створення громади в складі Городка, Бронників і Обарова. Коли за це проголосує сільська сесія – усе передадуть обласним чиновникам і у Центрвиборчком. У разі, якщо людей не почують, каже Олеся Ткачук, громада розглядатиме найрадикальніший спосіб привернення уваги – перекриття траси.

Telegram Channel