Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У кав’ярні із книги Ліни Костенко...  зробили вішака

Офіціант назвав це декоруванням. А ви як назвете?

Фото з фейсбук-сторінки

У кав’ярні із книги Ліни Костенко... зробили вішака

Чи то недолугий дизайнер, чи то байдужий власник таке втяв? Але відвідувачі розчаровані «Найкращою кав’ярнею а розі» у Чернівціях

Заклад «Кав'ярня на розі» розміщений на розі вулиці Сковороди і Університетської  у Чернівцях. 

Про те, що побачив «розп’яття ... чи то книги чи Людини на вішаку для сумок» написав відвідувач Mykola Dychka на своїй сторінці у фейсбуці. 

«Я часто, коли приїжджаю в місто, сюди заходжу. Невелика, затишна кав'ярня, гарний книжковий інтер'єр, смачна кава, млинці, солодке. А ще тут гарно подають чай: прозорий чайник, вогонь під ним. Через скло видно як чайний лист віддає воді смак і колір і мандрує по сосуду. Як правило я сідаю за стіл в кутку біля розетки від якої живлю ноутбук і обробляю фотографію. Вино келих за келихом. Приємність естетична, смакова і алкоголеградусна.

«Власник кав'ярні (який зі слів знайомих сам книговидавець і поважна людина) сказав що це їхня власність і вони використовують її на свій розсуд». 

Офіціант назвав це декоруванням. А ви як назвете?
Офіціант назвав це декоруванням. А ви як назвете?

Цього разу відвідувач піднявся на другий поверх кав'ярні і побачив таке дике ставлення до книги. Офіціант назвав це декоруванням. А власник кав'ярні (який зі слів знайомих сам книговидавець і поважна людина) сказав, що це його власність, тому використовує її на свій розсуд.

«Отже 6 шурупів пройшло крізь, чи то папір 60 г/м2 чи крізь душу автора втілену в словах». Тож чи найкраща «Найкраща кав'ярня на розі»? - запитує Mykola Dychka.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel