Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Маневиччани - чемпіони міжобласного турніру з футзалу пам’яті Євгена Бубнюка (Фото)

Волинянки гідно вшанували пам’ять тренера.

Маневицька ДЮСШ

Маневиччани - чемпіони міжобласного турніру з футзалу пам’яті Євгена Бубнюка (Фото)

Вже протягом десяти років, в останній місяць зими, до Маневицької ДЮСШ з’їжджаються футзальні дівочі команди з різних куточків України

Цікаво та напружено проходила боротьба протягом трьох днів серед 12 команд з усієї України. Дуже приємною миттю стало нагородження, адже наші вихованки здобули впевнену перемогу, здолавши команду з м.Львова «Карпати» з рахунком 6:1 і стали чемпіонами, а «Карпати» відповідно посіли другу сходинку п’ядисталу. Команда з м.Тернопіль – третю. Всі команди були нагороджені кубками, медалями та пам’ятними подарунками.

Євген Леонідович Бубнюк був першим на Волині, і взагалі у Західному регіоні, тренером, що почав розвивати жіночий футбол.

Невар Мирослава – була нагороджена пам’ятною статуеткою «Кращий гравець турніру»; Сидорчук Юлія – «Кращий бомбардир турніру» а Шевчук Оксана – «Кращий гравець команди»!

 

 «Щиро дякуємо за підтримку головному спеціалісту відділу освіти, культури, молоді та спорту Маневицької РДА – Клімчуку Р.В. та спонсорську допомогу підприємцям Веремейчику О.В., Нестеруку О.І., Лучко С.В., Будь М.О. та колективу Маневицької ДЮСШ», - зазначають у Маневицькій спортшколі.

 

 Довідково: Євген Леонідович Бубнюк був першим на Волині, і взагалі у Західному регіоні, тренером, що почав розвивати жіночий футбол. Його випускниці грають зараз по всій Україні, і багато клубів дякують за спортсменок з Маневиччини. Трагічна загибель Бубнюка не перервала напрямок роботи місцевої ДЮСШ, а щорічний турнір є доброю згадкою про людину, яка започаткувала волинські традиції жіночого футболу.

 

 

Джерело: Маневицька спортшкола
Telegram Channel