Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Павлівській громаді визначали, хто спортивніший: депутати, освітяни чи працівники сільради

У центрі серед учасників спартакіади – голова ОТГ Андрій Сапожник

Павлівська ОТГ

У Павлівській громаді визначали, хто спортивніший: депутати, освітяни чи працівники сільради

Така спартакіада в Іваничівському районі відбулася вперше

Учасники спортивних змагань мали можливість продемонструвати свої здібності в іграх з волейболу, міні-футболу, настільного тенісу, шахів та шашок.

Після запеклої боротьби за тенісним столом перше місце дісталося команді педагогів, друге місце – за депутатським корпусом і третє - здобули працівники Павлівської сільської ради. Найкращими виявилися педагоги й у змаганнях з міні – футболу, а депутати замкнули трійку спортсменів.

Цікавими видались і поєдинки з інтелектуальних видів спорту, зокрема, в шашках і шахах. Найбільше очок вибороли знову ж таки вчителі. А депутатська збірна вкотре поступилася чиновникам.

Відповідно розділилися й місця у загальнокомандному заліку: впевнену перемогу здобула команда працівників освіти Павлівщини, за що отримала перехідний кубок переможця. Цікавими видались і поєдинки з інтелектуальних видів спорту, зокрема, в шашках і шахах. Найбільше очок вибороли знову ж таки вчителі. А депутатська збірна вкотре поступилася чиновникам. 

Знаково, що в змаганнях взяв активну участь сільський голова Андрій Сапожник, який після вітальних слів включився у боротьбу на спортивному полі. Також учасників привітав співорганізатор спартакіади, директор позашкільного табору «Барвінок» - Валентин Радзівіло. Усі учасники нагородженні дипломами сільського голови Андрія Сапожника та медалями.

Роксолана Вишневич

Telegram Channel