Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Росіяни захопили наш опорний пункт на Донбасі

Михайло Забродський.

ЄС.

Росіяни захопили наш опорний пункт на Донбасі

На засіданні комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки представник Генштабу не зміг пояснити, як так вийшло, що при організованому відступі тіло нашого військового залишилося в зоні проведення бою

18 лютого близько 30 хвилин супротивник безкарно вів вогонь по наших позиціях. Лише після цього артилерія змогла завдати удару у відповідь. Про це повідомляє депутат «ЄС» Михайло Забродський.
За словами представника Генштабу, військовим довелось залишити декілька спостережних пунктів. Ця інформація спростовує попередні заяви керівництва Генштабу та Міноборони.

Міністр оборони Андрій Загороднюк також підтвердив захоплення бойовиками опорного пункту українських військ.

Інформація щодо жертв підтвердилася: один наш військовослужбовець загинув, четверо поранені.
На жаль, представник Генштабу не зміг пояснити, як так вийшло, що при організованому відступі тіло нашого військового залишилося в зоні проведення бою, в результаті чого воно зараз у руках противника.

Міністр оборони Андрій Загороднюк також підтвердив захоплення бойовиками опорного пункту українських військ. «За нашою інформацією наші військові тимчасово залишили деякі позиції, але взагалі наші позиції залишились незмінними. Цей опорний пункт був попереду всіх наших позицій», - зазначив Загороднюк. Він додав, що на місці подій наразі перебуває начальник Генерального штабу.

Telegram Channel