Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Андрій Шевченко заанонсував появу нових імен у збірній України перед контрольними матчами з французами та поляками

Цікаво-цікаво...

Фото: УАФ

Андрій Шевченко заанонсував появу нових імен у збірній України перед контрольними матчами з французами та поляками

Про це він заявив після поєдинку «Шахтаря» проти «Бенфіки»

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко відвідав матч «Шахтаря» проти «Бенфіки» у 1/16 фіналу Ліги Європи, після якого заявив, що дасть шанс новим гравцям перед Євро-2020.

Наставника цитує портал zbirna.com, повідомляє УНІАН

«Вважаю, що «Шахтар» добре увійшов в цей рік. У поєдинку з сильним суперником команда виглядала переконливо, особливо в плані своєї готовності. Результат першого матчу позитивний, хоча всі розуміють, що виїзні ігри в Португалії ніколи не складаються легко.

Чекаємо відновлення чемпіонату України, стежимо за всіма легіонерами. Думаю, що на контрольні матчі з Францією і Польщею в збірній з'являться нові імена.

Всі збірники «Шахтаря» виглядали добре, зіграли на своєму рівні. Чекаємо відновлення чемпіонату України, стежимо за всіма легіонерами. Думаю, що на контрольні матчі з Францією і Польщею в збірній з'являться нові імена. Але прізвища я поки не буду називати», - заявив Шевченко.

«Шахтар» здобув перемогу в Харкові з рахунком 2:1. Другу гру команди проведуть в Лісабоні 27 лютого.

Нагадаємо, в березні збірна України в рамках підготовки до Євро-2020 зіграє проти збірних Франції (27 березня) та Польщі (31 березня) на полях суперників.

Telegram Channel