Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
П’яний чоловік побив  сусіда і залишив помирати

В убивстві пенсіонера підозрюють сусіда.

Depo.Харків

П’яний чоловік побив сусіда і залишив помирати

За даними поліції, 23 лютого близько 14:00 до правоохоронців звернувся 27-річний мешканець села Тишенківка Красноградського району, який розповів, що виявив тіло свого дідуся за місцем проживання, коли прийшов до нього в гості

Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 75-річний місцевий мешканець. На тілі чоловіка були численні рани та гематоми. Також на місці події знайшли ймовірне знаряддя вбивства – дерев’яну палицю. У скоєнні злочину викрили 57-річного сусіда померлого чоловіка,  повідомляє Depo.Харків.

Під час спільного вживання спиртних напоїв між ним та господарем будинку виникла сварка.

Зловмисник розповів, що вдень 20 лютого він перебував у потерпілого в гостях. Під час спільного вживання спиртних напоїв між ним та господарем будинку виникла сварка. Зловмисник наніс пенсіонеру кілька ударів кулаком в обличчя, а потім вдарив дерев’яною палицею по голові та залишив його помирати.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження)  Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років. Зараз чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Telegram Channel