Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Заступниця міністра цифрової трансформації відвідала сьогодні луцький ЦНАП

Посадовиця зазначила, що тут надається найбільша кількість послуг в Україні.

Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку

Заступниця міністра цифрової трансформації відвідала сьогодні луцький ЦНАП

ЦНАП міста Луцька є одним з найкращих в Україні, - зазначила у вітальному слові Людмила Рабчинська

25 лютого 2020 року до Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку завітала заступниця міністра цифрової трансформації України Людмили Рабчинської з нагоди презентації послуги «єМалятко».

З 31 січня 2020 року у Луцьку молоді батьки мають змогу скористатися послугою «єМалятко» в пілотному режимі та отримати вісім комплексних послуг за однією заявою:

  • державна реєстрація народження дитини із видачею свідоцтва про народження;
  • визначення походження дитини;
  • визначення належності новонародженої дитини до громадянства України;
  • реєстрації місця проживання новонародженої дитини;
  • призначення допомоги при народженні дитини;
  • реєстрація новонародженої дитини у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків;
  • внесення інформації про новонароджену дитину до Єдиного державного демографічного реєстру з присвоєнням УНЗР;
  • призначення допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях.

«ЦНАП міста Луцька є одним з найкращих в Україні, - зазначила у вітальному слові заступниця міністра цифрової трансформації України Людмила Рабчинська. - Радію за наших громадян, які мають змогу отримувати тут послуги. Завдяки якісному наданню адміністративних послуг люди відчувають, що держава працює для них і заради них. У Києві ми завжди ставимо у приклад ЦНАП міста Луцька, адже тут надається найбільша кількість послуг в Україні, прекрасна логістика. Всі в захваті від його діяльності і завжди повертаються зі словами «це можливо зробити».

«єМалятко» є надзвичайно важливою ініціативою, адже батькам після народження дитини не потрібно ходити у різні установи, щоб отримати послуги, вони можуть це зробити відразу у пологовому будинку або перинальному центрі. Саме на такий сервіс давно очікували громадяни і саме такий сервіс забезпечують для них адміністратори ЦНАП.

За словами, заступниці міністра Людмили Рабчинської, впровадження комплексної послуги «єМалятко» є величезним успіхом для країни, адже ніде у світі за один раз неможливо отримати стільки послуг. І дуже приємно, що місто Луцьк відгукнувся та став одним з десяти міст, яке запустили пілотний проєкт.

«Нове маленьке життя з перших днів відчуває, що ми радіємо його народженню, робимо все від нас можливе, аби послуги були надані швидко й у найкомфортніших умовах. Аби батьки не думали про паперові справи, а приділяли більше часу новонародженій дитині, яка у перші дні свого життя особливо потребує багато турботи», - наголосила Людмила Сергіївна.

Секретар міської ради Григорій Пустовіт зазначив, що Луцьк завжди був та є приємним відкриттям. Особливу атмосферу у місті створює ЦНАП, який щодня своєю роботою виправдовує довіру жителів та гостей міста.

«Найстрашніше — це зупинитися і не розвиватися далі. Міська влада завжди дбає про розвиток міста, рухається вперед, відкрита до нових ідей та постійно долучається до пілотних проєктів, аби лучанам та гостям міста було зручно, швидко та комфортно отримувати ті чи інші послуги. Наразі ЦНАП надає таку велику кількість послуг, що потребує розширення і ми сподіваємося, що обласна та державна влада піде нам на зустріч і невдовзі ми зможемо відкрити ще одну філію ЦНАП у Луцьку».

Директор ЦНАП Лариса Карп'як наголосила, що «єМалятко» є надзвичайно важливою ініціативою, адже батькам після народження дитини не потрібно ходити у різні установи, щоб отримати послуги, вони можуть це зробити відразу у пологовому будинку або перинальному центрі. Саме на такий сервіс давно очікували громадяни і саме такий сервіс забезпечують для них адміністратори ЦНАП.

Графік прийому адміністраторами ЦНАП у місті Луцьку послуги «єМалятко» у КП «Луцький клінічний пологовий будинок»: понеділок, середа, п’ятниця з 09.00 до 13.00 та у Волинському обласному перинатальному центрі: вівторок, четвер з 09.00 до 13.00.

Дякуємо у реалізації проєкту Департамент соціальної політики Луцької міської ради, департаменту державної реєстрації Луцької міської ради, управлінню інформаційно-комунікаційних технологій Луцької міської ради, Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції, Луцькій ДПІ Луцького управління ГУ ДФС у Волинській області, Луцький клінічний пологовий будинок/ Lutsk Clinical Maternity Hospitalта Волинський Обласний Перинатальний центр 

Наприкінці зустрічі заступниця міністра цифрової трансформації України Людми Рабчинська залишила відгук у Книзі почесних гостей та отримала приємні подарунки на згадку про візит до ЦНАП міста Луцька

Джерело: Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку
Telegram Channel