Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
17-річний хлопець викрав у Рівному маршрутку і возив містом пасажирів

Близько пів на сьому ранку поліцейські зупинили мікроавтобус, який їхав по центру, і затримали «водія» і пасажирів - трьох чоловіків.

Цензор.НЕТ

17-річний хлопець викрав у Рівному маршрутку і возив містом пасажирів

За словами хлопця, він рано-вранці йшов містом, побачив маршрутку з ключами і вирішив розважитися – покататися

Молодий чоловік був тверезий і рухався чітко за маршрутом. Пасажири не запідозрили недобре.

Про це Цензор.НЕТ повідомляє з посиланням на місцеве видання «Рівне вечірнє».

Інцидент стався з маршруткою номер 51. Близько пів на сьому ранку поліцейські зупинили мікроавтобус, який їхав по центру, і затримали «водія» і пасажирів - трьох чоловіків.

Відсутність маршрутки на місці виявив її водій, коли вийшов з дому. Він пояснив, що залишив ключі і документи всередині мікроавтобуса.

За словами прессекретаря патрульної поліції Наталії Воєводи, до них надійшов виклик про викрадення транспортного засобу. Відсутність маршрутки на місці виявив її водій, коли вийшов з дому. Він пояснив, що залишив ключі і документи всередині мікроавтобуса.

Поліцейські, який зупинили маршрутку, з'ясували, що за кермом - 17-річний житель Малого Алексіна. Він пояснив патрульним, що йшов вулицею і побачив маршрутку з залишеними всередині ключами і вирішив покататися. У поліції зазначають, що хлопець був тверезим.

На місце події прибув його батько, а також справжній водій маршрутки. Пасажирів відпустили, юнак дає пояснення поліцейським.

Джерело: Цензор.НЕТ.
Telegram Channel