Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Камінь-Каширська райлікарня гостро потребує нового обладнання

Камінь-Каширська ЦРЛ надає медичні послуги населенню Камінь-Каширського району, населення якого становить 64 тис. людей.

Район.Камінь-Каширський

Камінь-Каширська райлікарня гостро потребує нового обладнання

До депутатів Волинської обласної ради Анатолія Буська, Валерія Дунайчука та Анатолія Філюка від жителів Камінь- Каширського району, звернулася головний лікар Камінь-Каширської ЦРЛ для вирішення питання про виділення коштів на придбання медичного обладнання для забезпечення повноцінного надання якісних медичних послуг вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги

 Про це йдеться в колективному депутатському запиті, повідомляє офіційний сайт Волинської обласної ради.
«Хочемо звернути Вашу увагу, що Камінь-Каширська районна лікарня надає медичні послуги населенню Камінь-Каширського району (64 тис. населення), значній частині Любешівського району та частині жителів Ратнівського району. Для повного виконання умов по наданню послуг та специфікацій на медичні послуги за Програмою медичних гарантій-2020 дана лікувальна установа потребує придбання медичного обладнання.

Для повного виконання умов по наданню послуг та специфікацій на медичні послуги за Програмою медичних гарантій-2020 дана лікувальна установа потребує придбання медичного обладнання.

Враховуючи викладене вище, керуючись Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», просимо Вас :
- вирішити питання фінансування придбання медичного обладнання для КПП «Камінь-Каширська районна центральна лікарня.
Про результати розгляду звернення просимо повідомити нас та заявника у термін, визначений чинним законодавством», - цитуємо спільний депутатський запит, який спрямовано голові Волинської обласної державної адміністрації Юрію Погуляйку для розгляду і вирішення по суті.

 

Джерело: Волинська обласна рада.
Telegram Channel