Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Французькій дітворі презентували казку рівненської письменниці

«Кожна книга має власні долю, характер, обличчя і, навіть, вік».

Олена МЕДВЕДЄВА

Французькій дітворі презентували казку рівненської письменниці

Учора «Крамниця часу» була презентована французьким діткам у Каорі

Про це розповіла письменниці, рівненська мисткиня Олена Медведєва. «Наталочко Серветник, дітвора милувалася твоїми ілюстраціями, бо вони живі! Щаслива, що ми можемо разом із тобою проживати справжні казкові історії... Щодо самої історії, то читачі таки просять продовження. Отже, вхідні двері «Крамниці часу» залишаються відчиненими», - написала у фейсбуці Олена Медведєва

 

 Тим часом у Рівному координаційною радою з питань книговидавництва було прийняте рішення щодо фінансування казки. Всього місто підтримає 26 рівненських авторів на загальну суму 198 300 гривень. Серед них і книги Олени Медведєвої «Крамниця часу» та «Таємниця з кавуновим присмаком».

Всього місто підтримає 26 рівненських авторів на загальну суму 198 300 гривень. Серед них і книги Олени Медведєвої «Крамниця часу» та «Таємниця з кавуновим присмаком».

«Обожнюю цей творчий тандем двох рівнянок: письменниці Олена Медведєва та художниці Наталя Серветник! Дівчата, ви справжні чарівниці - створити такий магічно-казковий світ (я про книжку «Крамниця Часу») під силу тільки людям зі справжнім талантом від Бога творити», - зізналася заступниця міського голови Рівного Галина Кульчинська.

 

 «Яскрава душа видання «Крамниця часу» мандрує світом і у рідному місті читається. Спасибі координаційній раді за підтримку, а малечі за щиру зацікавленність!», - написала Олена Медведєва.

Telegram Channel