Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Доброволець написав книгу про Іловайськ

Роман Зіненко - доброволець, учасник боїв в Іловайську, якому пощастило вижити при прориві.

Фото з Фейсбуку

Доброволець написав книгу про Іловайськ

Ця книга відкриває світу російсько-українську війну, вся вона створена з перевірених фрагментів сотень живих інтерв`ю

«5 тисяч екземплярів двотомника Roman Zinenko «Війна, якої не було» про бої з російською армією під Іловайськом вже розійшлось. Це значний успіх для книги, яка детально фіксує як, де та при яких обставинах билися українці з росіянами, як брали в полон російських солдат, як йшли наші по кривавому російському коридору, причому фіксує деякі драматичні епізоди з різних ракурсів очима різних учасників, що створює неймовірне враження», - пише Юрій Бутусов на своїй сторінці Фейсбук.

Роман Зіненко - доброволець, учасник боїв в Іловайську, якому пощастило вижити при прориві, потребує підтримки як автор, який до війни не писав книг, і став блискучим письменником, який зараз працює таксистом.

«Раджу придбати нове видання, або замовити електронну версію. Роман Зіненко - доброволець, учасник боїв в Іловайську, якому пощастило вижити при прориві, потребує підтримки як автор, який до війни не писав книг, і став блискучим письменником, який зараз працює таксистом. Замовлення книг - це можливість їздити та розповідати правду про Іловайськ, про російську агресію. Давайте допоможемо:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc7_bQYPcu-lsQp6…/viewform…

Неймовірно вдячний Красовицкий Александр та видавництву «Фоліо» за їхню місію - створення української літератури. «Фоліо» зробило нове, друге видання, унікальну серію в 750 екземплярів, вона значно доповнена та має ще кращу якість, добре видно усі фото та карти», - йдеться у його дописі.

Telegram Channel